Klantenservice
Welkom bij de klantenservice van Geit, Wol & Sok.

Indien je vragen hebt, kun je naaststaand formulier invullen of een email sturen naar [email protected]

Wij proberen binnen 2 werkdagen een reactie te geven.

Verzending
In de winkelwagen kun je de verzendmethode kiezen. Hierbij kun je aangeven of je de bestelling thuis wil laten bezorgen of op wil halen op een PostNL afhaalpunt.
Nadat je je bestelling hebt gedaan, wordt de bestelling verwerkt en overgedragen aan PostNL. Je ontvangt hiervan bericht.

Bij meerdere artikelen wordt de bestelling pas verzonden als alle artikelen uitgeleverd kunnen worden.

Retourneren
Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je een melding doen op onze website. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Om een retour aan te melden klik op de volgende link: https://gwensok.12return.com
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »